Ez az oldal automatikusan le van fordítva románról angolra.

Feltételek és kikötések

A BT Asset Management SAI rendelkezik a szellemi tulajdonjogokkal (beleértve az adatbázis-jogokat is) a védjegyek, logók és az ezen az oldalon bemutatott minden más anyag tekintetében.

A BT Asset Management SAI fenntartja a jogot, hogy a weboldal tartalmát és/vagy szerkezetét bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltoztassa.

A BT Asset Management SAI-val kapcsolatos, ezen a weboldalon található információk nem tekinthetők ajánlatnak. Ez az oldal nem tartalmaz tanácsot vagy ajánlást semmilyen döntés meghozatalára vonatkozóan.

Így a BT Asset Management SAI nem tehető felelőssé az oldal felhasználójának okozott károkért. A BT Asset Management SAI írásos hozzájárulása nélkül tilos az ezen az oldalon bemutatott anyagok tartalmának bármilyen formában történő reprodukálása, terjesztése vagy közzététele bárki által.

A BT Asset Management SAI nem garantálja, hogy az ezen az oldalon megjelenő információk hibátlanok, bár a BT Asset Management SAI mindent megtesz a naprakész és pontos információk biztosítása érdekében. 

Bármely személy, aki információt szeretne kapni és/vagy a weboldalon bemutatott szolgáltatások vagy termékek valamelyikét szeretné megvásárolni, a részletek - elérhetőség, szerződési feltételek, adók, díjak és jutalékok, árfolyam stb. - megismerése érdekében forduljon a Banca Transilvania bármelyik egységéhez.

A BT Asset Management SAI jogilag nem tehető felelőssé a weboldal felhasználójának a téves információk miatt okozott károkért, sérülésekért vagy veszteségekért. Az információk bármikor változhatnak, és a közölt információk pontosságára, teljességére és időszerűségére nem vállalható garancia.

A BT Asset Management SAI nem tudja garantálni vagy ellenőrizni a bank weboldalán hivatkozott, harmadik felek weboldalain található információk időszerűségét és pontosságát.

Ez az oldal több kódot is használ a látogatók viselkedésének nyomon követésére. Ezek a kódok nem azonosítják egyedileg az oldal felhasználóit, és nem kapcsolódnak személyes adatokhoz.

Az oldal felhasználóinak és a BT Asset Management SAI-nak az itt meghatározott jogait és kötelezettségeit a román joggal összhangban kell értelmezni és szabályozni. Ha bármilyen kérdése van a jelen közleményekkel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Elolvastam a fentieket, és elfogadom a fenti Általános Szerződési Feltételek rendelkezéseit.

Szeretne feliratkozni a BT Asset Management hírlevelére?

  • Iratkozzon fel és kapjon havi híreket a BT Asset Management befektetési alapjairól.

  • Bármikor leiratkozhatsz, itt megtudhatod, hogyan.